نشریه الکترونیکی ائل اوبا

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

دستور العمل کوفته بلغور آبدار


لینک مطلب : http://eloba.ir/?p=8007

مواد لازم:

  • 1.5 فنجان بلغور خوب
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
  • مقداری نمک
  • مقداری فلفل سیاه
  • مقداری زیره سبز

برای سس:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق چای خوری نعناع خشک
  • مقداری نمک
  • مقداری فلفل سیاه

این غذا، با تبدیل بلغور به کوفته و طعم دادن به آن با ادویه جات  ، به یک غذای بسیار خوشمزه و مقرون به صرفه تبدیل می شود.

چگونه آماده اش کنیم؟

بلغور را خیس کنید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.

با اضافه کردن تخم مرغ، رب گوجه فرنگی، ارد و ادویه جات آن را مخلوط کرده و خمیر درست کنید می توانید برای بهتر شدن خمیر به آن آب اضافه نمایید.

سپس ملات را به قطعاتی که کمی کوچکتر از گردو هستند تقسیم کنید و به شکل کوفته در بیاورید.

روغن و رب گوجه فرنگی را در یک ماهی تابه تفت دهید.

نعناع و 2.5 فنجان آب جوش را اضافه کنید.

هنگامی که اب دوباره شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

شما می توانید این غذا را با جعفری سرو کنید. نوش جان

منبع : سایت Yemek.com – برگردان فارسی : ائل اوبا