در بهمن ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “برنج ایرانی درجه یک” با ١٨,٢ درصد ،”برنج خارجي درجه يك” با ٥.٨ درصد و “شیرینی خشک” با ٤.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام “گوشت گوسفند” با ٥,٣ درصد ،”گوشت گاو یا گوساله” با ٢.٦ درصد و “ماهي قزل آلا” با ١.١ درصد بیشترین بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “كره پاستوريزه (کره حیوانی)” با ١,٧ درصد،”شیرخشک” با ١.٢ درصد بوده است. همچنین در این گروه “تخم مرغ ماشيني” با ٣.٨- درصد،”روغن مایع” و “روغن نباتی جامد” با ١.٠- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
ميوه و خشكبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “موز” با ١٢,٠ درصد،”هندوانه” با ٨.١ درصد و “ليموترش” با ٦.٣ درصد می باشد.
سبزيجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سیبزمینی” با ٢٦,١ درصد، “بادمجان” با ١٩.٢ درصد و “كدو سبز” با ١٨.٠ درصد میباشد. همچنین در این گروه “هویج فرنگی” با ١.١- درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “قند” با ٧,٣ درصد، “شکر” با ٦.٢ درصد و “سس گوجه فرنگي” با ٣.٤ درصد میباشد.
مرکز آمار ایران
More Stories
گل محمدی یا قیزیل گول
چرا خالق اتوبوس برقی ایرانی آکیا به ترکیه رفت؟
شاخص فلاکت آذربایجان شرقی در وضعیت نارنجی