مواد لازم:
- 1.5 فنجان بلغور خوب
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1 قاشق چای خوری رب گوجه فرنگی
- مقداری نمک
- مقداری فلفل سیاه
- مقداری زیره سبز
برای سس:
- 2 قاشق غذاخوری روغن
- 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چای خوری نعناع خشک
- مقداری نمک
- مقداری فلفل سیاه
این غذا، با تبدیل بلغور به کوفته و طعم دادن به آن با ادویه جات ، به یک غذای بسیار خوشمزه و مقرون به صرفه تبدیل می شود.
چگونه آماده اش کنیم؟
بلغور را خیس کنید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کند.
با اضافه کردن تخم مرغ، رب گوجه فرنگی، ارد و ادویه جات آن را مخلوط کرده و خمیر درست کنید می توانید برای بهتر شدن خمیر به آن آب اضافه نمایید.
سپس ملات را به قطعاتی که کمی کوچکتر از گردو هستند تقسیم کنید و به شکل کوفته در بیاورید.
روغن و رب گوجه فرنگی را در یک ماهی تابه تفت دهید.
نعناع و 2.5 فنجان آب جوش را اضافه کنید.
هنگامی که اب دوباره شروع به جوشیدن کرد، کوفته ها را اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.
شما می توانید این غذا را با جعفری سرو کنید. نوش جان
منبع : سایت Yemek.com – برگردان فارسی : ائل اوبا
More Stories
”الباسان تاوا” نئجه پیشیریلیر؟
دسرهای خرمایی یک میان وعده مقوی و سالم
طرز تهیه کابونی پلو