کوفته عدس یکی از غذاهایی است که درست کردنش بسیار سخت است، هرچند به نظر راحت می رسد.
بنابراین، چگونه می توان کوفته عدس را با قوام کامل درست کرد؟ برای جلوگیری از ریزش کوفته عدس چه باید کرد؟ ترفند درست کردن کوفته عدس چیست؟ شما می توانید پاسخ تمام سوالات خود و موارد دیگر را در ادامه این مطلب پیدا کنید.
چگونه کوفته عدس را غلیظ کنیم؟
توضیح مهم برای کسانی که می خواهند کوفته نرم و آبدار عدس را غلیظ کنند، یک قاشق آرد و 1 سیب زمینی آب پز اضافه شده به کوفته عدس آب پز آن را به قوام کامل می رساند.
دستور تهیه کوفته عدس عالی!
برای افرادی که می خواهند کوفته عدس کامل درست کنند، دستور تهیه کوفته عدس به شرح زیر است:
عدس قرمز 1 فنجان
بلغور خوب 1 فنجان
2.5 لیوان آب
اولین مرحله برای تهیه کوفته عدس این است که عدس قرمز را کاملا شسته و آبکش کنید و سپس در قابلمه بریزید. بعد از اضافه کردن 2.5 فنجان آب به عدس های شسته شده، آنها را بجوشانید تا نرم شوند. وقتی عدس آب خود را گرفت، اجاق گاز را خاموش کنید. سپس بلغور ریز را اضافه کرده، در قابلمه را می پوشانیم و می گذاریم تا پف کند.
نصف لیوان چای روغن زیتون
1 عدد پیاز
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
آب 2 عدد لیمو (فشرده شده)
نصف قاشق غذاخوری شربت انار
جعفری
2 شاخه پیازچه
می توانید ادویه های دیگری را که دوست دارید اضافه کنید.
ابتدا باید پیاز و دو حبه سیر له شده را در روغن زیتون تفت دهید تا صورتی شوند و سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه دهید. پس از اتمام فرآیند برشته کردن، اجاق گاز را خاموش کنید.
بعد از اینکه جعفری و پیاز را ریز خرد کردید، لیمو را روی آنها فشار دهید. بعد از تمام شدن مراحل، بلغور و عدس پف کرده را که در قابلمه دربسته نگه داشته اید در ظرفی جداگانه بریزید و آبلیمو و سایر مواد آماده را اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید. (اگر کوفته های عدس شما روان و نرم باقی ماندند، می توانید یک قاشق آرد و یک سیب زمینی آب پز اضافه کنید تا غلیظ شود)
مطالب مرتبط
آیران آشی
طرز تهیه کوکی های ترک خورده نارنجی
سولو کوفته