نشریه الکترونیکی ائل اوبا

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

نکاتی برای درست کردن شیرینی پف دار! طرز تهیه شیرینی نرم و عالی…


لینک مطلب : http://eloba.ir/?p=8624

فرآیند درست خمیر شدن و مواد تشکیل دهنده برای نرمی شیرینی ها بسیار مهم است که برای صبحانه و وعده های غذایی روزانه ضروری است. اگر به این قوانین توجه کنید، می توانید شیرینی های پف دار و نرمی تهیه کنید که سیر نمی شوید.

نکاتی برای درست کردن یک شیرینی کامل چیست؟

اگر می خواهید شیرینی پفکی درست کنید، مایه خمیری که نقش مهمی در بالا آمدن آن دارد، باید مرغوب باشد. علاوه بر این، مهمترین نکته ای که باید در نظر بگیرید استفاده از مقدار مناسب مخمر خشک یا تازه است. همچنین باید به نسبت مواد اضافی مانند آرد، شکر، بکینگ پودر، تخم مرغ، شیر و روغن توجه کرد.

مواد مایع و تخم مرغی که به خمیر شیرینی اضافه می شود باید در دمای اتاق باشد.

همچنین مهم ترین نکته این است که بیکینگ پودر و مخمر با یکدیگر تماس پیدا کنند. (جوش شیرین ممکن است از فعال شدن مخمر جلوگیری کند)

اضافه کردن بیش از حد آرد به مخلوط شیرینی ممکن است باعث سفت شدن شیرینی شود. به همین دلیل تنظیم صحیح مقدار آرد از جمله نکاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد. نکته دیگر این است که خمیر تخمیر شده را کاملا ورز دهید و بعد از درست کردن شیرینی ها روی سینی بگذارید تا تخمیر شود.

دستور پخت شیرینی کامل!

مواد لازم برای دستور پخت کامل شیرینی به شرح زیر است:

· یک بسته مخمر خشک

· نصف لیوان چای روغن

· یک لیوان چای شیر در دمای اتاق

· یک لیوان چای آب در دمای اتاق

· سفیده یک تخم مرغ با دمای اتاق (زرده، که باید روی آن مسواک زده شود)

· سه قاشق چایخوری شکر گرانول

یک قاشق چایخوری نمک (اگر نمک کمتری می خواهید 1 قاشق چایخوری)

· پنج فنجان آرد

· بسته به علاقه خود پنیر، زیتون یا پوره سیب زمینی را اضافه کنید.

· کنجد و زیره سیاه برای رویه

برای دستور پخت پفک ابتدا مخمر خود را با یک لیوان آب مخلوط می کنیم سپس به مقدار مواد لازم برای دستور پخت پفک دقت می کنیم و سپس به آن آرد اضافه می کنیم. پنج فنجان آرد ممکن است گاهی زیاد و گاهی کم باشد. نکته مهم در اینجا بدست آوردن یک مخلوط همگن است. به همین دلیل در این مرحله باید آرد را به صورت کنترل شده اضافه کرد. خمیر به دست آمده را به مدت 1 ساعت می گذاریم تا تخمیر شود.

خمیر را 2-3 دقیقه ورز می دهیم تا هوای آن خارج شود.

مواد مورد نظر را به خمیر به دست آمده اضافه کنید و روی سینی فر قرار دهید و سپس با 1 عدد زرده تخم مرغ و کنجد و زیره سیاه پخش کنید. با دمای 190 تا 200 درجه حدود 35 دقیقه با دمای کنترل شده بپزیم.