ترکان سومری: سفر تمدن از سیبری به بین النهرین: کاوش در ریشه های زندگی مدرن، تأثیر سومری ها بر مصر باستان، یونان باستان – جلد شومیز
Sumerian Turks : Civilization’s Journey from Siberia to Mesopotamia: Explore the Roots of Modern Life, Sumerian Influence on Ancient Egypt, Ancient Greece
هنگامی که این کتاب را برای اولین بار در دسامبر 2016 منتشر کردم، نوشته بودم که امیدوارم کتاب های تاریخ را در سراسر جهان تغییر دهد.
امروز، خوشحالم که بگویم نتایج مطالعات ژنتیکی منتشر شده در دو سال گذشته، تحقیقات و نوشته های من را تایید کرد. از آن زمان تاکنون سه کتاب دیگر منتشر کرده ام، “تئوری زبان خورشید اثبات شده است! تولد زبان ها و تمدن ها” (دسامبر 2017)، “منشا یونان باستان، اتروسک ها و روم” (مارس 2018)، و ریشه های سومری زبان های هندو اروپایی” (دسامبر 2018).
در زمینه باستان شناسی، مطالعات پیشگامانه زیادی در دو سال اخیر منتشر شده است که تضمین شده است کتاب های تاریخ را تغییر دهد. اینها شامل نتایج تحقیقات در مورد مردم پارینه سنگی بالایی سیبری (عصر حجر) از جمله به اصطلاح اسرارآمیز اوراسیاهای شمالی باستان، خاستگاه تمدن یونان، اتروسک هایی که روم را پایه گذاری کردند، و همچنین مکان های باستانی در ترکیه / آناتولی، ایران، آسیای مرکزی ، اروپا و قاره آمریکا است.
ردپای ژنتیکی به اصطلاح مرموز اوراسیاهای شمالی باستان که اولین شواهد ژنتیکی آنها به 24000 سال پیش برمی گردد و اکنون سرزمین مادری آنها منطقه ای است که من در این کتاب پیشنهاد کرده بودم، در ایران، قفقاز و آسیای مرکزی پیدا شد.
قدمت برخی از آنها به عصر برنز، دوران شکوفایی اولین تمدن های بزرگ جهان، که با سومر در 3000 سال قبل از میلاد شروع شد، می باشد.
این مطالعات ژنتیکی همچنین مهاجرت از سیبری به خاور نزدیک، اروپا، آسیای مرکزی را به اضافه مهاجرت های شناخته شده از سیبری به قاره آمریکا تایید می کند، درست همانطور که من مدت ها قبل از انتشار این مطالعات در اینجا اشاره کرده بودم!
با این کتاب، افشاگری های پیشگامانه ای را در مورد ریشه های زندگی مدرن کشف خواهید کرد. چگونه به جایی که امروز هستیم رسیدیم؟ تمدنهای باستانی سومر و مایا که از نظر فیزیکی جهانی از هم جدا بودند، واقعاً چگونه به هم مرتبط بودند؟ مروری که طیف وسیعی از موضوعات را از مهاجرتهای انسانی 50000 سال پیش تا Gobeklitepe، اولین معبد تاریخ، اولین جامعه مادرسالاری با سوابق مکتوب، عیلام، و تا کیش خورشید حتیان را پوشش میدهد.
پاسخ بسیاری از معماهای حل نشده را در یک کتاب کوتاه کشف کنید!
چرا سومری ها و مصری ها اهرام می ساختند؟
چه کسی چرخ را اختراع کرد و کجا آن را انجام داد؟
سومری ها چگونه بر تمدن های باستانی دیگر از جمله مصر، هند، یونان، روم و زندگی مدرن ما از جمله زبان های امروزی ما تأثیر گذاشتند؟
همه اینها سؤالات مهمی هستند که منتظر پاسخ هستند، اما یک سؤال وجود دارد که ابتدا باید پرسید: سومری ها از کجا آمده اند؟
گفته می شود که تمام تمدن های مهم باستانی، از جمله تمدن های سومری ها، مصری ها و یونانیان باستان، از ناکجاآباد ظاهر شده اند! با این حال، شواهد فیزیکی غیرقابل انکاری وجود دارد که به ریشه های تمدن های باستانی اشاره می کند. این کتاب امیدوار است کتاب های تاریخ را در سراسر جهان تغییر دهد.
سومری ها ترک هستند، ثابت شده!
فهرستی از نشریات مربوط به روابط سومری – ترکی از زمان کشف تمدن سومری در 160 سال پیش در این فهرست گنجانده شده است. در اینجا چیزهایی را خواهید یافت که در حافظه باقی مانده و در کتاب های تاریخ و تاریخ گم شده اند، اما این تنها بخشی از آن است.
این کتاب گسترده ترین تحلیلی است که در مورد ریشه سومری منتشر شده است!
الواح خط میخی همچنین اطلاعاتی در مورد تمدنهای مصریها، سکاها، حتیان، هیتیها، توروک، اوغوزها، ترکهای اوغور، عیلام، گوت، گوتها، گوتیان و هیکسوس ارائه میدهند.
ISBN-10 : 1521532362
ISBN-13 : 978-1521532362
Publication date : 20 Jun. 2017Dimensions : 21.59 x 1.37 x 27.94 cmLanguage : EnglishPrint length : 216 pages
برخی ادعا می کنند هاپلوگروپ J که در ترکیب ژنتیکی سومریان یافت شده است، همان ژن ترکهاست!!!!
حال آنکه،ترکیب ژنتیکی ترکها در کشورهای مختلف بسیار متفاوت از ژنتیک سومریان است
👈ترکیب اصلی ژنتیکی (هاپلو گروپ های) ایرانیان که ترک زبانان ایرانی تبار هم بخشی از این تحقیق بوده اند:
J=31.4%
R=29.1%
G=11.8%
E=9.2%
لینک تحقیق بین المللی در این زمینه
https://www.researchgate.net/figure/Frequencies-of-the-main-Y-chromosome-haplogroups-in-the-whole-Iranian-population-inset_fig1_229427983
…………………………….
این 👆ترکیب ژنتیکی با اینها 👇تفاوت بسیار زیاد دارد، در ژنتیک ایرانیان ژن مغولی وجود ندارد و ژن آسیای مرکزی کمتر از ۷ درصد است!!
ترکمن ها(ژن آسیای مرکزی) حدود از شصت درصد ترکیب ژنتیک آنها هاپلوگروپ زیر است:
Q~60%
قزاقستان(ژن مغولی) حدود شصت درصد ترکیب ژنتیکی آنها هاپلو گروپ زیر است:
C2~60%
تحقیق ژنتیکی در مورد آذری ها:
The Azeri population has similar cultural and religious ties with the rest of the Iranian population, and
this research further confirms this by showing that
their mtDNA is highly similar to other Iranian populations, but is different from other Sunni-Muslim
Turkish populations.
ترجمه:
آذری ها از نظر فرهنگی و مذهبی با سایر اقوام ایرانی پیوند دارند و این تحقیق این مطلب را تایید می کند که آذری ها از نظر ژنتیکی(mtDNA) بسیار شبیه سایر اقوام ایرانی هستند اما با سایر اقوام ترک زبان سنی مذهب تفاوت دارند.
عنوان تحقیق را جستجو کرده براحتی آن را دانلود کنید:
Molecular diversity of mitochondrial DNA in Iranian Azeri ethnicities vis-à-vis other Azeris in Asia
https://www.researchgate.net/profile/Ali-Rahimipour-2/publication/250308142_Molecular_diversity_of_mitochondrial_DNA_in_Iranian_Azeri_ethnicities_vis-a-vis_other_Azeris_in_Asia/links/0deec51eb75bdf31a7000000/Molecular-diversity-of-mitochondrial-DNA-in-Iranian-Azeri-ethnicities-vis-a-vis-other-Azeris-in-Asia.pdf
معادل برخی واژه های اصلی و پرکاربرد روزانه در زبان سومری که هیچ ارتباطی با ترکی آلتاییک ندارد. واژه ها به ترتیب از سمت راست، پارسی، ترکی سومری هستند. واژهای سومری از واژه نامه ی سومری به انگلیسی دانشگاه پنسیلوانیا بدست آمده است.
شما=سیز=menzen
آنها=اونلار=enene
ما=بیز=menden
او= او= ur
من=بن= gae
جنگیدن=ساواشمک= dub gal , gabal, nun
اسب=أت=sisi
شمشیر=کیلیچ= ugur,giri
ماه=آی= itud
کوه=داغ= satu,kur
باران=یامور= seg
خورشید=گونش= ud
شمال= کوزی= Mir
جنوب=گونی= ulu
کوچک=کیچیک= Lal,tur
بزرگ=بیوک=gal,gur
خاک=توپراک=Sahar, در عربی صحرا
خوردن=یمک=rig, gu
نوشتن=یازماک= sar
نشستن=اوتورماک , tus , dur gar
رودخانه=چای= id
ستاره=اولدوز= mul
گفتن= سویلمک=ir , dug, ibilu , gu de
شنیدن= دینمک= gestug
آب=سو=A
مادر=آنا=ama مانند «أم» در عربی
پدر=آتا=Ad , Aya و در عربی أب و أبا
برادر=قارداش=ses شیش تلفظ میشود
مرد=إر=Lulu,ili,na,nu,za,ur
گوشت=إت= nigsuma
نمک=دوز= mun,dinig
زن= کادی=،Munus
خواهر=باجی=Nin
پسر=اوغلان=lu-tur
دختر=قیز= unu
یک=As
دو=Min
سه=Esh
چهار=Limmu
پنج= IA
شش= as اش تلفظ میشود
هفت= imin
هشت= ussu وسسو تلفظ میشود
نه= ilimmu
ده= u یا udili
👈 ساختن تاریخ جعلی از راه باستانشناسی ،برای اثبات حضور ترکان در قفقاز از دوران باستان
از کتاب « ملی گرایی، سیاست، و
بکارگیری باستان شناسی»،ص ۱۴۳، دانشگاه کمبریج
👈 « تلاش بازیگوشانه ی «سلیمانوف؛Suleimenov» در سال ۱۹۷۵ برای نشان دادن قرابت تاریخی نزدیک بین ترکان و سومریان، توسط طرفداران او جدی گرفته شده، به اوج پوچی رسید.بنابراین، باستان شناس شمال قفقاز«میزیف؛ Miziev» در سال ۱۹۸۶ پیشنهاد کرده است که بنا کنندگان تمام گور دخمه های، فرهنگ(تمدن). «کورگان؛kurgan»
از اوایل عصر برنز و دوران سکاها، که بقایای آن در سراسر اروپای شرقی و استپ های اوراسیا بدست آمده، ترک زبان بودند.»
👈این در حالی است که اکثر محققان، تمدن کورگان را هندو اروپایی می دانند!
👇👇👇
لینک دانلود کتاب به زبان انگلیسی
https://archive.org/download/NationalismPoliticsAndThePracticeOfArchaeologyarchabook/natinalism.pdf
کتابی درباره پیوند زبان کارتوالی(گرجی) و زبان سومریان:
Anna Meskhi
این محقق گرجی در کتاب خود «شباهت های، زبان سومری و کارتوالی» چنین گفته است:
«if western scholars knew Kartvelian languages and culture closely, they would not have failed to recognize Georgian words, grammatical categories and phonetic similarities in sumerian.»
« اگر محققان غربی زبان ها و فرهنگ کارتوالی (گرجستان) را از نزدیک می شناختند، در تشخیص شباهت کلمات زبان گرجی، دسته بندی های دستوری و شباهت های آوایی با زبان سومری کوتاهی نمی کردند.»
👇👇👇
کتاب بالا را بصورت آنلاین در سایت زیر می توان خواند.
https://www.academia.edu/37229077/Kartvelian_and_Sumerian_language_Similarities_pdf
پیوند خانواده ی زبانهای «دراویدی و اورالیک» با زبان سومریان:
نویسنده ی مقاله:
Peter Revesz
Sumerian is actually the combination of at least two major language families. in this paper we identified Dravidian and Uralic and in particular Proto-Tamil and Proto-Hungarian…
«سومری در واقع ترکیبی از حداقل دو خانواده اصلی زبانها است. در این مقاله دراویدی (هند) و اورالیک و به ویژه پرتو تامیل(هند) و پرتو-مجارستان را شناسایی کردیم.» صفحه ی ۲۸
👇👇👇
اصل مقاله به زبان انگلیسی را در سایت زیر می توان خواند:
https://www.academia.edu/42027916/Sumerian_contains_Dravidian_and_Uralic_substrates_associated_with_the_Emegir_and_Emesal_dialects
سایت موزه ی باستان پنسیلوانیا این موزه، زبان سومریان را ایزوله و بی ارتباط با سایر زبانهای زنده و مرده دنیا معرفی کرده است:
Sumerian is a language isolate, meaning that it has no relatives living or dead (though there have been unsuccessful attempts to connect Sumerian to a number of languages).
«سومری یک زبان منزوی است، به این معنی که هیچ خویشاوندی زنده یا مرده ندارد (اگرچه تلاشهای ناموفقی برای اتصال سومری به تعدادی از زبانها صورت گرفته است).»
لینک نوشته بالا:
http://psd.museum.upenn.edu/sumerian.html
هریت کرافورد استاد ممتاز در مؤسسه باستان شناسی UCL و در حال حاضر استاد مدعو افتخاری در UCL و عضو ارشد مؤسسه مک دونالد در کمبریج است. او متخصص باستان شناسی سومریان است و به طور گسترده در عراق و خلیج پارس کار کرده است او در کتاب خود «دنیای سومریان» چنین آورده است:
While the typological classification of sumerian is fairly straightforward, its genetic relationship to other languages is disputed.many scholars regard it as unrelated to any other.
در حالی که طبقه بندی گونه شناختی سومریان نسبتاً ساده است،رابطه ژنتیکی آن با زبان های دیگر مورد مناقشه است.بسیاری از محققین آن را بی ارتباط با دیگر زبانها می دانند.
Harriet Crawford, The Sumerian World,p 96, Routledge, 2013