ترکيبات:
گوشت گوسفندي (يا گوشت گاو يا مرغ ) – 165 گرم
آرد گندم – 35 گرم
تخم مرغ – 1 عدد
روغن مايع – 10 گرم
لوبيا سفيد – 20 گرم
سرکه – 10 گرم
پيازچه – 20 گرم
گشنيز – 20 گرم
نعناع خشک شده – 1 گرم
فلفل سياه – به ميزان دلخواه
نمک – به مقدار لازم
دستور پخت :
گوشت گوسفندي را کوبيده و به شکل کوفته هاي کوچک براي هر پرس 5-6 عدد حاضر نماييد ، لوبيا را جداگانه طبخ نماييد ، پس از تهيه خمير با آرد و نمک و تخم مرغ آن را به ضخامت دو ميلي متر پهن کنيد و روي آن آرد بپاشيد ، خمير را در قالب نوارهاي رشته اي برش بزنيد ، رشته ها را روي پارچه پهن کنيد تا خشک شوند ( معمولا يک روز زمان مي برد) ، کوفته هاي کوچک آماده شده را در آب بپزيد ( استفاده از آب گوشت براي مقوي شدن آن توصيه مي شود) زمان جوشيدن مايع ميتوانيد به آن زعفران نيز اضافه کنيد ، سپس رشته را اضافه مي نماييم ، پس از اينکه رشته ها پختند لوبياهاي پخته شده را اضافه کنيد ، پيازچه ها را خرد کرده و با نعناع روي مواد اضافه نماييد . سرکه را جداگانه کنار ظرف غذا قرار دهيد. غذا حاضر است .
منبع : baku-art.az ، ترجمه از ائل اوبا
مطالب جالب
دسرهای خرمایی یک میان وعده مقوی و سالم
دستور العمل کوفته بلغور آبدار
طرز تهیه کابونی پلو