علاقه مندان به زندگی سالم این میوه را به جای دارو می خورند. فواید این ماده معجزه گر بی پایان است، به معنای واقعی کلمه شفابخش است.مغز فردی که این میوه را مصرف می کند هرگز پیر نمی شود! و برای او هیچ خطری برای آلزایمر یا پارکینسون وجود ندارد…
مدت هاست که مشخص شده است که میوه ها به دلیل داشتن آنتی اکسیدان فواید زیادی دارند. به دلیل ساختار فیبری برای دستگاه گوارش بسیار مفید بوده و افراد دیابتی می توانند عناب مصرف کنند زیرا توانایی متعادل کردن قند خون را دارد، میوه عناب برای هضم غذا فواید بی نظیری دارد. همچنین برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
به دلیل ساختار فیبری برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و افراد دیابتی می توانند عناب مصرف کنند زیرا توانایی متعادل کردن قند خون را دارد، میوه عناب برای هضم غذا فواید بی نظیری دارد. همچنین برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.
این میوه شفای همه بیماری هاست. هر کس عناب می خورد حتی نیازی به مراجعه به پزشک ندارد. این درخت در اردیبهشت شکوفا می شود، بنابراین درختی نیست که تحت تأثیر سرما قرار گیرد. برداشت آن از 20 شهریور تا پایان مهرماه انجام می شود.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
فواید ثابت شده ویتامین C این میوه را برای سیستم ایمنی قوی می کند. خوردن 1 تا 3 عدد عناب متوسط 90 میلی گرم ویتامین C مورد نیاز روزانه آقایان و 75 میلی گرم ویتامین C مورد نیاز روزانه خانم ها را تامین می کند. با ویتامین های B و C موجود در آن می تواند ضخیم شدن شریان مویرگی را کاهش دهد. عناب با داشتن ویتامین های A و C از کبد نیز محافظت می کند.
ویتامین C همچنین دارای خواص محافظتی در برابر سرطان است.
ذخیره سازی آنتی اکسیدان
فلاونوئیدها، پلی ساکاریدها و تری ترپنیک اسیدها آنتی اکسیدان های اصلی عناب هستند. ویتامین C که به مقدار زیاد در عناب یافت می شود به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز عمل می کند. ترکیبات فنلی موجود در ساختار آن نشان می دهد که عناب یک آنتی اکسیدان قوی است.
ترکیبات فنلی موجود در آن ۲ تا ۴ برابر بیشتر از گیلاس است. به دلیل داشتن آنتی اکسیدان در برابر سرطان محافظت می کند. همچنین با خواص آنتی اکسیدانی خود علائم پیری را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان ها می توانند از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد که می توانند باعث دیابت نوع 2، سرطان و بیماری قلبی شوند، جلوگیری کنند.
خواب با کیفیت
عناب که در طب سنتی برای بهبود خواب مصرف می شود، به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود، کیفیت خواب و عملکرد مغز را بهبود می بخشد. خطر ابتلا به پارکینسون را کاهش می دهد.
همچنین تصور می شود که عناب اثر کاهش دهنده اضطراب دارد. با این حال، تحقیقات بیشتری برای همه این موارد مورد نیاز است.
هضم غذا را تنظیم می کند
عناب با داشتن فیبر زیاد، هضم غذا را تنظیم می کند و برای رفع یبوست مفید است. رژیم غذایی غنی از فیبر خطر ابتلا به سرطان کولورکتال را نیز کاهش می دهد. رژیم غذایی فیبر همچنین از کلسترول محافظت می کند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
حمایت از دیابت
در نتیجه تحقیقات، استفاده از آن در درمان دیابت، یرقان، زخم ها و زخم ها توصیه می شود.
عناب چند کالری دارد؟
100 گرم عناب حاوی 79 کیلو کالری است. عناب حاوی 20 گرم کربوهیدرات دارای شاخص گلیسمی 20 است و از جمله میوه هایی است که شاخص گلیسمی پایینی دارد.
مانند هر غذایی، در مصرف عناب نیز نباید اغراق کرد. اگر میوه عناب بیش از حد مصرف شود، ممکن است مشکلات گاز ایجاد شود. ممکن است باعث افزایش قند خون شود زیرا حاوی کربوهیدرات است. اگر بیش از حد مصرف شود، ممکن است با ایجاد اسهال و آلرژی باعث ناراحتی شود.
چای عناب دارای خواص تب بر، تب بر و کاهش استرس است. در موارد خستگی ذهنی، ضعف جسمانی و بی خوابی قابل استفاده است. در تایوان، دانه های خشک شده آن اغلب برای مشکلات بی خوابی استفاده می شود.
دستور تهیه چای عناب
می توانید عناب تازه یا خشک را به همراه زنجبیل و چوب دارچین پس از چند دقیقه صبر در آب داغ (200 میلی لیتر آب (1 لیوان)، 5 تا 6 عدد عناب، 1 تکه زنجبیل تازه، 1 عدد چوب دارچین مصرف کنید.
مطالب جالب
زندگی سالم تر با این ماده غذایی
هویج را 2 روز صبح با معده خالی مصرف کنید، به معنای واقعی کلمه شما را ریست می کند!
راه تقویت سیستم ایمنی: غذاها را به درستی مصرف کنید