ائل اوبا | مرجع فرهنگ و تاریخ آذربایجان

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

نقش تغذیه بر درمان بیماری فشار خون

روزشمار پایان فعالیت های سایت ائل اوبا

غذاهایی که ما با علاقه مصرف می کنیم می توانند باعث بیماری های مختلفی شوند. اگرچه این غذاها مفید هستند، اما می توانند باعث برخی بیماری ها شوند. متخصصان غذاهای پرمصرف حاوی تیرامین را فهرست کردند که باعث افزایش فشار خون می شود و توضیح دادند که افرادی که از برخی داروها استفاده می کنند باید مراقب باشند.

علاوه بر درمان بیماری فشار خون، تغذیه مناسب نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. بسیاری از غذاهایی که می خوریم حاوی تیرامین هستند که باعث افزایش فشار خون می شود.

تیرامین یک محصول جانبی طبیعی اسید آمینه تیروزین است که به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد. سطوح بالای آمینو اسیدها در خون یک عامل خطر برای سردردهای میگرنی است. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می دهد سطوح بالای این اسید آمینه می تواند باعث افزایش ناگهانی فشار خون شود. این ماده برای برخی افراد خطرناک است.

هشدار به کسانی که این دارو را مصرف می کنند

از آنجایی که آن ها اکسیدان های مونوآمین را مسدود می کنند، برخی از داروها در ترکیب با غذاهای خاص می توانند باعث افزایش خطرناک فشار خون شوند. به عنوان مثال، به افرادی که MAOI مصرف می کنند، توصیه می شود که مصرف برخی میوه ها و سبزیجات را محدود کنند.

MAOIs (مهارکننده‌های مونومانیا اکسیداز) دسته‌ای از داروهای ضد افسردگی هستند که اثربخشی مشابهی با سایر داروهای ضد افسردگی موجود در بازار دارند.

شما باید از غذاهای خاص دوری کنید

MAOIها، اگرچه مؤثر هستند، اما معمولاً با داروهای ضد افسردگی جدیدتر جایگزین شده‌اند که ایمن‌تر هستند و عوارض جانبی کمتری ایجاد می‌کنند.

با این حال، MAOI گزینه خوبی برای برخی افراد است. در برخی موارد، MAOI افسردگی را زمانی که سایر درمان ها شکست خورده اند، تسکین می دهد. هرکسی که دارو مصرف می کند تا زمانی که از برخی غذاها دوری کند به راحتی می تواند از عوارض جلوگیری کند.

مصرف بیش از حد مرکبات ممکن است خطرناک باشد

مشکل سازترین مواد حاوی اسید آمینه تیرامین هستند. این به این دلیل است که غذاهای غنی از تیرامین با MAOI ها تعامل دارند و باعث ایجاد بحران فشار خون می شوند.

مرکبات مانند پرتقال، گریپ فروت، لیمو، لیموترش و نارنگی حاوی تیرامین هستند. از آنجایی که این میوه ها حاوی مقادیر کمی تیرامین هستند، مصرف در سطوح پایین ممکن است همچنان بی خطر باشد.

مراقب میوه های گرمسیری باشید

میوه‌های استوایی در زمان رسیدن سطوح تیرامین بیشتری دارند. اگر به تیرامین حساسیت خاصی دارید، باید از موز رسیده، آناناس و آووکادو اجتناب کنید.

فشار خون را تنظیم می کند

لازم به ذکر است که زمانی که تیرامین به تنهایی مصرف شود، ممکن است به تنظیم فشار خون کمک کند، علاوه بر این، مقدار تیرامین در غذاها با روش های مختلف پردازش، نگهداری و آماده سازی متفاوت است.

ترشی ها حاوی تیرامین بالایی هستند

کلم ترش، کیمچی، ترشی چغندر، خیارشور و فلفل ترشی دارای سطوح بالایی از تیرامین هستند. علاوه بر این، محصولات تخمیر شده سویا مانند توفو، میسو و سس سویا حاوی تیرامین هستند.