ائل اوبا | مرجع فرهنگ و تاریخ آذربایجان

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

آیا هر روز بیشتر و بیشتر فراموش می کنید؟ در اینجا رازهای حافظه قوی وجود دارد!

فراموشی که از سنین پایین شروع می شود می تواند دلایل زیادی داشته باشد. کمبود ویتامین های مختلف و قرار گرفتن بیش از حد در معرض فناوری و تابش از جمله دلایل اصلی آن است. کارشناسان می گویند بیماری فراموشی باید در زمانی که مغز هنوز بسیار جوان است درمان شود.

همچنین تاکید می شود که با توجه به اینکه فراموشی می تواند از علائم بیماری های جدی تری نیز باشد، باید اقدامات احتیاطی انجام شود. متخصصان راه های محافظت در برابر این بیماری ها و تقویت حافظه را به شرح زیر توضیح می دهند.

چگونه حافظه قوی داشته باشیم؟

تقویت حافظه دوره ای است که از کودکی آغاز می شود. در دوره جوانی بعدی و دوره بزرگسالی مواردی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرند. تقویت حافظه فرآیندی است که از دوران کودکی شروع می شود. با شکل گیری مغز و یادگیری ادامه می یابد. سلول های مغز در سن 25 سالگی بیشترین فعالیت خود را دارند.

با شروع از این دوره، سلول ها به تدریج شروع به کاهش می کنند و این روند پس از 45 سالگی تسریع می یابد.

مهمترین نکته در اینجا ذخیره فکری به دست آمده است. به عبارت دیگر عواملی مانند انواع دانش، مهارت ها و خاطرات با استفاده فعالانه از مغز ایجاد می شوند.

برای داشتن یک حافظه قوی، ارتباطات در مغز باید قوی باشد. استفاده مداوم از مغز بهترین راه برای انجام این کار است. تلاش برای یادگیری چیزهای جدید، یک زبان جدید، خواندن کتاب، سفر، اکتشافات و ایجاد ارتباطات اجتماعی به این روند کمک می کند. مهارت های کسب شده در دوران کودکی، نوجوانی و جوانی نیز نقش زیادی در رشد حافظه و مغز دارد.

چگونه اطلاعات برای مدت طولانی ذخیره می شود؟

واقعاً می خواهید دانش را کسب و جذب کنید. سعی کنید مسائل را با علل و پیامدهای آنها درک کنید.

سعی کنید داده های جامع به دست آورید نه نقطه به نقطه. اطلاعات مورد نیاز برای آزمون که فقط برای پاسخ کافی است به سرعت فراموش می شود زیرا پشتیبانی نمی شود.

محیط آموزشی ممکن است ویژگی هایی داشته باشد که آموخته ها را به شما یادآوری کند. مثلا رایحه های خاص، موسیقی نه چندان بلند در پس زمینه، تزئینات رنگارنگ و متفاوت در محیط کار.

یک رژیم غذایی منظم و سالم را انتخاب کنید که حاوی مقدار زیادی سبزیجات و میوه باشد. باشد که خواب شما منظم و با کیفیت باشد. ورزش کن.

انجام نیم ساعت فعالیت بدنی حداقل 3 روز در هفته باعث تقویت یادگیری و حافظه در کوتاه مدت و بلند مدت می شود.