درمان هر درد که ترکیبی غنی از ویتامین های C ، A و E دارد ، همچنین این کیک سرشار از مواد معدنی چون آهن ، مس و کلسیم بوده و بسیار لذیذ است ، در ادامه با ما برای تهیه و پخت کیک کلم بروکلی همراه باشید .

 

ترکیبات :

کلم بروکلی خرد شده – دو فنجان

تخم مرغ – یک عدد

پنیر چدار برشته شده – یک چهارم فنجان

(پنیر چدار نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این دهکده گرفته است.)

پنیر پارمسان – یک چهارم فنجان

( پارمسان ، قدیمی ترین و معروف ترین پنیر سخت ایتالیایی، مشهور به پادشاه پنیرها می باشد که از شیر گاو تولید می شود.)

نمک – به مقدار دلخواه

فلفل سیاه -به مقدار دلخواه

به عنوان یک چاشنی : پنیر لبنی یا ماست

 

روش آماده سازی :

کلم بروکلی ، تخم مرغ ، پنیر چدار ، پنیر پارمسان ، نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.
سپس مواد حاصل را با یک لایه نازک روی سینی فر پخش کنید ، کیک را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت  ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
می توانید کیک پخته شده را همراه پنیر یا ماست سرو کنید. نوش جان!

 

منبع : recept.az ، برگردان فارسی از : ائل اوبا

Print Friendly, PDF & Email