کباب آدانا یکی از مشهور ترین کباب های ترک است که هر کسی با یک بار خوردن این غذای لذیذ عاشقش می شود. در ادامه مواد لازم و طرز تهیه و توصیه هایی را برای طبخ هر چه لذیذتر این کباب خوشمزه شرح خواهیم داد.

 

مواد لازم برای کباب آدانا:

 

350 گرم گوشت چرخ کرده گوساله

300 گرم گوشت چرخ کرده بره

یک حبه سیر

دو عدد پیاز

یک قاشق چای خوری پول بیبر

یک قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک قاشق غذا خوری رب فلفل تند

1/2 دسته جعفری

 

توصیه:

 

اگر کباب را روی ذغال می پزید مقداری دنبه به مخلوط اضافه کنید ، و یا اگر در گریل خانگی می پزید چرب کردن گریل با دنبه به لذیذ شدن کباب کمک بسیاری خواهد کرد ، برای این کار می توانید از قصاب خود مقداری دنبه تهیه کنید.

 

طرز تهیه کباب آدانا:

 

پیاز ها را خرد کرده و تا جایی که می توانید خشکشان کنید.

سیر له کرده و پیاز را به گوشت های چرخ کرده اضافه و مخلوط کنید.

پول بیبر ، فلفل سیاه و رب فلفل تند را به خوبی با گوشت مخلوط کنید.

مقداری روغن مایع اضافه کنید ، جعفری ها را نیز ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید.

به مخلوط 2 الی 3 ساعت استراحت دهید.

گریل را با دنبه و یا روغن گیاهی چرب کنید.

برای پختن کباب روی ذغال آن را به سیخ های تخت بکشید و یا اگر روی گریل خانگی می پزید روی سیخ های چوبی کشیده و کباب کنید.

نوش جان.

 

توصیه:

می توانید کنار کباب گوجه ، فلفل و بادمجان نیز کباب کرده و لذت غذایتان را بیشتر کنید ، همچنین قرار دادن نان لواش بر روی کباب در اواخر پخت باعث جذب روغن و مزه دار شدن نان خواهد شد.

 

منبع: وبسایت yemek

Print Friendly, PDF & Email