ترکیبات:
گوشت گوسفندی (یا گوشت گاو یا مرغ ) – 165 گرم
آرد گندم – 35 گرم
تخم مرغ – 1 عدد
روغن مایع – 10 گرم
لوبیا سفید – 20 گرم
سرکه – 10 گرم
پیازچه – 20 گرم
گشنیز – 20 گرم
نعناع خشک شده – 1 گرم
فلفل سیاه – به میزان دلخواه
نمک – به مقدار لازم
دستور پخت :
گوشت گوسفندی را کوبیده و به شکل کوفته های کوچک برای هر پرس 5-6 عدد حاضر نمایید ، لوبیا را جداگانه طبخ نمایید ، پس از تهیه خمیر با آرد و نمک و تخم مرغ آن را به ضخامت دو میلی متر پهن کنید و روی آن آرد بپاشید ، خمیر را در قالب نوارهای رشته ای برش بزنید ، رشته ها را روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند ( معمولا یک روز زمان می برد) ، کوفته های کوچک آماده شده را در آب بپزید ( استفاده از آب گوشت برای مقوی شدن آن توصیه می شود) زمان جوشیدن مایع میتوانید به آن زعفران نیز اضافه کنید ، سپس رشته را اضافه می نماییم ، پس از اینکه رشته ها پختند لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید ، پیازچه ها را خرد کرده و با نعناع روی مواد اضافه نمایید . سرکه را جداگانه کنار ظرف غذا قرار دهید. غذا حاضر است .
منبع : baku-art.az ، ترجمه از ائل اوبا