نشریه الکترونیکی ائل اوبا

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

AfrikaansAlbanianArabicAzerbaijaniBengaliChinese (Simplified)EnglishEstonianFrenchGermanHindiItalianJapaneseKazakhKoreanKurdish (Kurmanji)PersianPunjabiRussianSpanishTurkishUkrainianUrduUzbek

لینک مطلب : http://eloba.ir/?p=2812

خمیر آشی (اریشته آشی)

ترکيبات:

گوشت گوسفندي (يا گوشت گاو يا مرغ ) – 165 گرم

آرد گندم – 35 گرم

تخم مرغ – 1 عدد

روغن مايع – 10 گرم

لوبيا سفيد – 20 گرم

سرکه – 10 گرم

پيازچه – 20 گرم

گشنيز – 20 گرم

نعناع خشک شده – 1 گرم

فلفل سياه – به ميزان دلخواه

نمک – به مقدار لازم

دستور پخت :

گوشت گوسفندي را کوبيده و به شکل کوفته هاي کوچک براي هر پرس 5-6 عدد حاضر نماييد ، لوبيا را جداگانه طبخ نماييد ، پس از تهيه خمير با آرد و نمک و تخم مرغ آن را به ضخامت دو ميلي متر پهن کنيد و روي آن آرد بپاشيد ، خمير را در قالب نوارهاي رشته اي برش بزنيد ، رشته ها را روي پارچه پهن کنيد تا خشک شوند ( معمولا يک روز زمان مي برد) ، کوفته هاي کوچک آماده شده را در آب بپزيد ( استفاده از آب گوشت براي مقوي شدن آن توصيه مي شود) زمان جوشيدن مايع ميتوانيد به آن زعفران نيز اضافه کنيد ، سپس رشته را اضافه مي نماييم ، پس از اينکه رشته ها پختند لوبياهاي پخته شده را اضافه کنيد ، پيازچه ها را خرد کرده و با نعناع روي مواد اضافه نماييد . سرکه را جداگانه کنار ظرف غذا قرار دهيد. غذا حاضر است .

منبع : baku-art.az ، ترجمه از ائل اوبا