ترکیبات:

گوشت گوسفندی (یا گوشت گاو یا مرغ ) – 165 گرم

آرد گندم – 35 گرم

تخم مرغ – 1 عدد

روغن مایع – 10 گرم

لوبیا سفید – 20 گرم

سرکه – 10 گرم

پیازچه – 20 گرم

گشنیز – 20 گرم

نعناع خشک شده – 1 گرم

فلفل سیاه – به میزان دلخواه

نمک – به مقدار لازم

دستور پخت :

گوشت گوسفندی را کوبیده و به شکل کوفته های کوچک برای هر پرس 5-6 عدد حاضر نمایید ، لوبیا را جداگانه طبخ نمایید ، پس از تهیه خمیر با آرد و نمک و تخم مرغ آن را به ضخامت دو میلی متر پهن کنید و روی آن آرد بپاشید ، خمیر را در قالب نوارهای رشته ای برش بزنید ، رشته ها را روی پارچه پهن کنید تا خشک شوند ( معمولا یک روز زمان می برد) ، کوفته های کوچک آماده شده را در آب بپزید ( استفاده از آب گوشت برای مقوی شدن آن توصیه می شود) زمان جوشیدن مایع میتوانید به آن زعفران نیز اضافه کنید ، سپس رشته را اضافه می نماییم ، پس از اینکه رشته ها پختند لوبیاهای پخته شده را اضافه کنید ، پیازچه ها را خرد کرده و با نعناع روی مواد اضافه نمایید . سرکه را جداگانه کنار ظرف غذا قرار دهید. غذا حاضر است .

منبع : baku-art.az ، ترجمه از ائل اوبا

 

Print Friendly, PDF & Email