ترکيبات:

گوشت گوسفندي (يا گوشت گاو يا مرغ ) – ۱۶۵ گرم

آرد گندم – ۳۵ گرم

تخم مرغ – ۱ عدد

روغن مايع – ۱۰ گرم

لوبيا سفيد – ۲۰ گرم

سرکه – ۱۰ گرم

پيازچه – ۲۰ گرم

گشنيز – ۲۰ گرم

نعناع خشک شده – ۱ گرم

فلفل سياه – به ميزان دلخواه

نمک – به مقدار لازم

دستور پخت :

گوشت گوسفندي را کوبيده و به شکل کوفته هاي کوچک براي هر پرس ۵-۶ عدد حاضر نماييد ، لوبيا را جداگانه طبخ نماييد ، پس از تهيه خمير با آرد و نمک و تخم مرغ آن را به ضخامت دو ميلي متر پهن کنيد و روي آن آرد بپاشيد ، خمير را در قالب نوارهاي رشته اي برش بزنيد ، رشته ها را روي پارچه پهن کنيد تا خشک شوند ( معمولا يک روز زمان مي برد) ، کوفته هاي کوچک آماده شده را در آب بپزيد ( استفاده از آب گوشت براي مقوي شدن آن توصيه مي شود) زمان جوشيدن مايع ميتوانيد به آن زعفران نيز اضافه کنيد ، سپس رشته را اضافه مي نماييم ، پس از اينکه رشته ها پختند لوبياهاي پخته شده را اضافه کنيد ، پيازچه ها را خرد کرده و با نعناع روي مواد اضافه نماييد . سرکه را جداگانه کنار ظرف غذا قرار دهيد. غذا حاضر است .

منبع : baku-art.az ، ترجمه از ائل اوبا

 

Print Friendly, PDF & Email