ائل اوبا | مرجع فرهنگ و تاریخ آذربایجان

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

فهرست بهترین دسرهای دنیا !

در این مطلب بهترین دسرهای جهان را در راستای ارزیابی‌های منتقدان طعم و تحقیقات در مورد غذاها فهرست کرده ایم.

در اینجا 10 بهترین دسر جهان آورده شده است:

1- مکرود ال لوس

مکرود ال لوئیس که با موادی مانند بادام، تخم مرغ، شکر و آب پرتقال به دقت انتخاب شده است، نوعی کوکی منحصر به فرد در الجزایر است. این شیرینی های خوشمزه با احتیاط پخته می شوند تا کمی قهوه ای شوند، سپس با پودر قند پودر می شوند تا کاملا پوشیده شوند.

2-پاستل د ناتا

پاستل د ناتا یک تارت پودینگ تخم مرغ سنتی پرتغالی است که محبوبیت زیادی در سراسر جهان به دست آورده است. برای دستیابی به بهترین نتیجه با این طعم خاص، مهم است که فیلینگ بیش از حد شیرین نباشد و حاوی طعم دهنده لیمو یا وانیل نباشد. در عوض، تارت ها را باید با دارچین پاشیده و ترجیحاً با یک فنجان قهوه سرو کنید.

3-پاستل دو بلم

Pastel de Belém یک تارت پودینگ تخم مرغ سنتی پرتغالی است و پیشرو پاستل د ناتا معروف است. این غذای منحصر به فرد شامل یک پوسته شیرینی مخصوص است که با مخلوطی از شیر، تخم مرغ، شکر، لیمو و دارچین پر شده است. خاستگاه Pastel de Belém به سال 1837 باز می گردد، زمانی که اولین دستور غذا توسط راهبان صومعه Jerónimos تهیه شد.

 

4-دم کتانی

Petticoat Tails بیسکویت‌های شیرینی کره‌ای هستند که شایعه شده است که به طور خاص به مری ملکه اسکاتلند علاقه دارند. این غذای لذیذ خاص، که قدمت آن به قرن شانزدهم بازمی‌گردد، نام و شکل مشخص خود را از دم‌های Petticoat که به دقت ساخته شده‌اند، گرفته است، که شبیه تکه‌های پارچه‌ای است که در ساخت آن‌ها استفاده شده است.

با این حال، نظریه دیگری نشان می دهد که نام ممکن است از یک اصطلاح قدیمی فرانسوی “petits cotés” گرفته شده باشد، عبارتی که بیسکویت های کوچک را توصیف می کند.

5-بستنی خامه ای لخته شده

اگرچه در سوپرمارکت‌های بریتانیا موجود است، اما این بستنی سنتی بریتانیایی که به‌ویژه با Cornwall شناخته می‌شود، با استفاده از شیر کامل، تخم‌مرغ و خامه لخته‌شده تهیه می‌شود.

افزودن کرم لخته شده کورنیش طعمی منحصر به فرد و لمس مخملی به بستنی می دهد.

6-تیرامیسو

این دسر که با کرم ماسکارپونه پوشانده شده و در قهوه آغشته شده است، جایگاهی نمادین در بین دسرهای ایتالیایی دارد. این دسر که نامش در لغت به معنای “مرا بلند کن” است به اثرات نیروبخش شکر، مشروب و قهوه اشاره دارد.

 

7-کرپ

این پنکیک های ظریف با استفاده از آرد گندم تهیه می شوند و منشا آن منطقه بریتانی فرانسه است. اگرچه پنکیک یک غذای اصلی و لذیذ ملی غذاهای فرانسوی است، اما به قدری محبوب است که از ابتدای قرن بیستم با مقرون به صرفه شدن آرد گندم سفید در سراسر جهان رواج یافت.

8- کرم بروله

این دسر سنتی کاستارد تخم مرغ متشکل از زرده تخم مرغ، خامه، شکر و وانیل است که با پوسته سفت و سوخته تافی پوشانده شده است. این مخلوط پخته شده، به قالب منتقل می شود، به روش بن ماری جوشانده می شود و سپس کاملاً خنک می شود. پودینگ خنک شده را معمولاً روی بشقاب‌های بزرگ و مسطح قرار می‌دهند و سپس با شکر قهوه‌ای می‌پوشانند که با یک مشعل دمنده کاراملی می‌شود.

9-بستنی ماراس

شهر مرعش که گمان می رود منبع بستنی باشد نام این طعم خاص را یدک می کشد و از ویژگی های اصلی آن که آن را از انواع دیگر متمایز می کند می توان به مقاومت در برابر ذوب شدن و به خصوص بافت متراکم و جویدنی آن اشاره کرد. این خواص به لطف دو ماده ویژه اضافه شده به مخلوط پایه شیر و شکر حاصل می شود. اینها صمغ صمغ، همچنین به عنوان صمغ عربی شناخته می شود، و سالپ، نوعی آرد که از ریشه ارکیده ارغوانی باستانی به دست می آید.

10- دلسه دلچه

Dulce de leche یک دسر شیر تغلیظ شده بومی آرژانتین و اروگوئه است. به طور سنتی، با کارامل کردن شیر گاو شیرین شده و حرارت دادن آن تا زمانی که به قوام غلیظ و قابل پخش برسد، تولید می‌شود.

 


error: محتوا محافظت شده است!