ائل اوبا | مرجع فرهنگ و تاریخ آذربایجان

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

طرز تهیه کوکی های ترک خورده نارنجی

به خاطر طعم و رنگ نارنجی اش معروف است. کوکی های ترک خورده با طعم پرتقال می توانند چای عصرانه شما را همراهی کنند.

چگونه این شیرینی خوشمزه را درست کنیم؟

ترفند درست کردن کوکی های ترک خورده نارنجی این است که خمیر را ورز دهید تا به قوام برسد.

چگونه کلوچه های پرتقالی درست کنیم که طعم لذیذی را در کام بگذارند؟

طرز تهیه کوکی های کراک پرتقالی

مواد لازم

2 عدد تخم مرغ

1/2 لیوان روغن

1/2 لیوان آب پرتقال

شکر دانه ریز 1/2 پیمانه

1 بسته وانیلین

1 عدد پوست پرتقال رنده شده

3.5-4 فنجان آرد

1 بسته بیکینگ پودر

1 پیمانه پودر قند

آماده سازی

فقط در 20 دقیقه آماده می شود: دستور تهیه کلوچه کراکل پرتقالی

تخم مرغ، روغن، آب پرتقال، شکر گرانول، وانیلین و رنده پوست پرتقال را در یک کاسه عمیق با هم مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید و ورز دهید تا به غلظتی برسد که به دست نچسبد.

از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید.

روی گلوله های خمیر رول شده را با پودر قند بپوشانید.

سینی فر را کاغذ فر بپوشانید و خمیر شیرینی را بچینید و بین آنها فاصله بگذارید.

دوباره روی آنها پودر قند بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 دقیقه بپزید.

کوکی های ترک خورده نارنجی را که از فر بیرون می آیند وقتی به دمای محیط رسیدند سرو کنید. نوش جان!