ائل اوبا | مرجع فرهنگ و تاریخ آذربایجان

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

سوپ آنتی بیوتیکی که بیماران را درمان می کند!

سوپ عدس بیماران را شفا می دهد. چگونه عدس حاوی ویتامین های فراوان را بپزیم؟ توصیه های سوپ عدس چیست؟ اینم جواب…

سوپ عدس حاوی مقدار زیادی فیبر است. سوپ عدس برای عفونت آنفولانزا مفید است. پس چگونه آن را آماده کنیم؟

طرز تهیه سوپ عدس برای 2 نفر

مواد لازم

1 لیوان عدس قرمز

1 عدد پیاز

1 حبه سیر

1 قاشق چایخوری نمک

کمی کمتر از 1 قاشق غذاخوری کره

1 قاشق غذاخوری روغن

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی

1 قاشق چایخوری نعنا

3 فنجان آب داغ

طرز تهیه سوپ عدس برای 2 نفر؟

کمی کمتر از 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه کوچک بریزیم.

اجاق گاز را روشن می کنیم و با قاشق چوبی هم می زنیم کره را آب می کنیم.

بعد از آب شدن روغن، یک عدد پیاز و یک عدد سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها صورتی رنگ شوند.

اگر سیر ندارید می توانید از 1 قاشق چایخوری پودر سیر نیز استفاده کنید.

عدس ها را شسته و آبکش می کنیم. 1 لیوان عدس قرمز را به قابلمه روی پیازها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

۱ قاشق چای‌خوری نمک، نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه، نصف قاشق چای‌خوری فلفل چیلی، ۱ قاشق چای‌خوری نعناع و ۳ فنجان آب داغ اضافه کنید، مخلوط کنید و تفت دهید تا عدس‌ها نرم شوند.

فراموش نکنیم هر از گاهی هم بزنیم تا ته غذا نچسبد.

پس از پختن عدس، اجاق گاز را خاموش کرده، مخلوط کن را داخل قابلمه قرار دهید و سوپ را هم بزنید تا به غلظت یکدستی برسد.

سوپ ما آماده سرو است.

می توانید آن را بردارید و سرو کنید.

نوش جان

 


error: محتوا محافظت شده است!