ائل اوبا | مرجع فرهنگ و تاریخ آذربایجان

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

با این دستور می توانید دسر سمولینا عالی درست کنید! نکاتی برای بهترین دسر سمولینا…

مواد تشکیل دهنده دسر سمولینا چیست؟

دسر سمولینا یکی از شناخته شده ترین دسرهای آشپزی ترکیه ای است که اگر با نسبت های درست درست نشود تبدیل به خمیر می شود. مواد لازم برای دسر سمولینا عالی که از مهمانان شما نمره کامل بگیرد به شرح زیر است:

مواد لازم برای خمیر دسر سمولینا;

1 لیوان شکر گرانول

2 عدد تخم مرغ

1 پیمانه روغن

1 لیوان ماست

500 گرم بلغور

پودر نارگیل

بیکینگ پودر

وانیل

2 قاشق غذاخوری آرد

مواد لازم برای شربت دسر سمولینا;

· 3 لیوان آب

· 3 فنجان شکر گرانول

· نصف لیموترش

دستور تهیه دسر سمولینا

بهتر است دسر بلغور را ابتدا با تهیه شربت شروع کنید. با توجه به نسبت هایی که در بالا برای شربت دسر بلغور گفته شد، در قابلمه عمیقی آب و شکر را اضافه کنید، سپس آب و شکر را به جوش بیاورید و وقتی شروع به غلیظ شدن کرد، اجاق را خاموش کنید و بگذارید خنک شود.

حالا می توانیم خمیر را آماده کنیم. برای خمیر دسر بلغور، خیلی مهم است که ابتدا تخم مرغ ها را کاملا هم بزنید. بعد از اینکه تخم مرغ ها کاملا هم زدیم شکر، آرد، بکینگ پودر، وانیل، نارگیل و در آخر بلغور را اضافه کرده و سریع مخلوط می کنیم.

خمیر آماده شده را داخل سینی شیشه ای که از قبل چرب شده ترجیحا گرد می ریزیم. خمیر ریخته شده در سینی شیشه ای را صاف می کنیم. دسر آماده را می گذاریم تا در فر (180 درجه) بپزد.

یکی از رایج ترین اشتباهات این است که شربت را به یکباره روی کیک پخته می ریزیم تا شیرین تر شود. اشتباهی که در این مرحله انجام شود ممکن است باعث خمیر شدن دسر شود.

بنابراین هنگام ترکیب کیک با شربت ابتدا حدود نیمی از آن را در سینی خود بریزید و صبر کنید تا جذب شود. سپس بقیه را کم کم با قاشق اضافه کنید تا به خورد رویه برود (اگر نمی توانید شربت را تنظیم کنید ممکن است دسرتان خمیر شود).

روی آن را با نارگیل فراوان بپوشانید تا پوشانده شود و دسر سمولینا شما آماده شود.


error: محتوا محافظت شده است!