اگرچه یخچال ها غذا را سرد نگه می دارند، اما گاهی اوقات این مقدار برای برخی غذاها کافی نیست.
1. دما و رطوبت ایده آل:
حفظ رطوبت و درجه حرارت مناسب در داخل یخچال یک عامل حیاتی در تازه نگه داشتن مواد غذایی برای مدت طولانی تر است. با جلوگیری از فاسد شدن غذاها، تازگی و ارزش غذایی آنها را حفظ می کند.
2. میوه ها و سبزیجات را در قفسه های جداگانه نگهداری کنید:
گاز اتیلن گازی است که به طور طبیعی توسط گیاهان تولید می شود و بر فرآیندهای رسیدن تأثیر می گذارد. میوه ها و سبزیجات در هنگام رسیدن این گاز را آزاد می کنند. میوهها و سبزیجات اتیلنساز را باید جداگانه در یخچال نگهداری کرد، زیرا این کار میتواند فرآیند رسیدن میوهها و سبزیجات را تسریع کند.
3. اهمیت کشوی سبزیجات:
کشوی سبزیجات یکی از مهم ترین محفظه های یخچال است زیرا نقش مهمی در تازه نگه داشتن سبزیجات و جلوگیری از فساد آن دارد. این کشو نسبت به بقیه قسمت های یخچال دارای رطوبت بالاتری است، به این معنی که برای سبزیجات برگ دار و گیاهانی که به سرعت پژمرده می شوند ایده آل است. اما همه میوه ها و سبزیجات به رطوبت یکسانی نیاز ندارند. برخی مانند پرتقال و سیب به هوای خشک تری نیاز دارند در حالی که برخی دیگر مانند کلم و هویج محیط مرطوب کشو را دوست دارند.
4. قرار دادن محصولات لبنی در پشت:
جای محصول شما در یخچال می تواند بر عمر و طعم آن تاثیر بگذارد. پشت یخچال سردترین مکان است. این بدان معناست که برای نگهداری اقلام فاسد شدنی مانند محصولات لبنی و گوشت خام ایده آل است.
با این حال، بهتر است سبزیجات سبز برگ را در قفسههای میانی یا پایینی که دمای آن ثابت است اما خیلی سرد نباشد، نگهداری کنید. درب یخچال گرم ترین قسمت است که برای چاشنی ها و نوشیدنی ها ایده آل است.
5. قبل از قرار دادن برخی غذاها در فریزر باید آنها را بجوشانید:
در حالی که فریزر مکانی ایده آل برای نگهداری بیشتر غذاها است، اما همه چیز به خوبی یخ نمی زند. میوه هایی مانند شاه توت، هلو و انبه را می توان در فریزر نگهداری کرد و بعد از آن استفاده کرد.
سبزیجات باید به سرعت قبل از انجماد سفید شوند تا بافت و رنگ آنها حفظ شود. همچنین باید از ظروف بدون هوا یا کیسه های فریزر استفاده کنید. همچنین می توانید تاریخ قرار دادن آن را در فریزر روی محصولات بنویسید.
6. سبزیجات خود را قبل از قرار دادن در یخچال بشویید، خشک کنید و برش دهید:
سبزیجات خود را بلافاصله پس از آوردن به خانه بشویید، خشک کنید و برش دهید. بنابراین وقتی عجله دارید می توانید بلافاصله از آنها استفاده کنید. این نه تنها به شما در صرفه جویی در زمان کمک می کند، بلکه عادات غذایی سالم را نیز تشویق می کند. پس از آماده سازی، می توانید سبزیجات خود را در ظروف شفاف در یخچال و در سطح چشم نگهداری کنید.
7. غذای خود را مرتب چک کنید:
هفته ای یک بار یخچال خود را چک کنید. تاریخ انقضای محصولات را بررسی کنید، میوه های نرم شده خود را برای مصرف رزرو کنید و وعده های غذایی خود را تمام کنید. به عنوان بخشی از روال مدیریت یخچال، مطمئن شوید که همه چیز جای خود را دارد و اقلام فاسد شدنی بیشتری را در جلو قرار دهید.
مطالب مرتبط
5 راه برای مقابله با حسادت خواهر و برادر
بدن شما بدون اینکه متوجه شوید احساسات شما را بیان می کند
ویژگی های زنانه ای که مردان نمی توانند از آنها چشم پوشی کنند و با آنها ازدواج می کنند