نشریه الکترونیکی ائل اوبا

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

هشدار حمله قلبی! این خطر در صبح افزایش می یابد


لینک مطلب : http://eloba.ir/?p=8337

تقریباً بیش از 300 میلیون بیمار قلبی در جهان وجود دارد و بیش از 2 میلیارد نفر در معرض خطر بیماری قلبی هستند.

ما می دانیم که تقریباً 33 درصد از کل مرگ و میرها در جهان به دلیل بیماری های قلبی عروقی است. چاقی، سبک زندگی کم تحرک، سیگار کشیدن، سابقه خانوادگی بیماری قلبی، وجود دیابت از جمله عوامل خطر حمله قلبی هستند. پیشگیری از حمله قلبی در گرو حذف عوامل خطر است.

به ویژه افراد دارای عوامل خطر باید در این زمینه دقت بیشتری داشته باشند. با روش های تصویربرداری می توان خطر سکته قلبی را در افراد این گروه پیش بینی کرد و به این ترتیب می توان از بروز بحران های احتمالی پیشگیری کرد.

“ترک سیگار به تنهایی خطر را تا 36 درصد کاهش می دهد”

سیگار در میان عوامل خطر سکته قلبی جایگاه عمده ای دارد. ترک سیگار به تنهایی خطر حمله قلبی را تا 36 درصد کاهش می دهد.

سطح کلسترول بالا خطر حمله قلبی و بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. درمان این امر و کاهش سطح کلسترول یکی از عوامل کاهش خطر حمله قلبی است.

اگر دیابت وجود دارد تنظیم دیابت بسیار مهم است.قند خون بالا باعث ایجاد پلاک آتروما در دیواره عروق می شود.این یکی از بارزترین شرایط در مسیر حمله قلبی است تنظیم این وضعیت از جمله عوامل است. که خطر سکته قلبی را کاهش می دهد ورزش برای سلامت قلب مهم است.

ورزش روزانه 10 تا 13 هزار قدم یا 5 کیلومتر در ساعت نیز خطر سکته قلبی را کاهش می دهد.

“10 هزار قدم افسانه نیست”

مطالعات جدید تایید کرده اند که این یک افسانه نیست. به بیان ساده، ورزش هایی که با سرعت 5.2 کیلومتر در ساعت انجام می شود عوامل خطر را در مسیر بیماری های قلبی عروقی و حمله قلبی کاهش می دهد.”

“ورزش های شدید برای افزایش توده عضلانی خطر سکته قلبی را افزایش می دهد”

ورزش شدید خطر حمله قلبی را افزایش می دهد. آنچه که ما آن را حمله قلبی می نامیم در واقع وضعیتی است که با انسداد رگ قلب رخ می دهد. موقعیت هایی که منجر به مرگ ناگهانی به خصوص در ورزشکاران جوان می شود، توسط گروه های بیماری به غیر از بیماری های قلبی عروقی ایجاد می شود.

با برخی مشکلات ریتم یا بیماری که به آن کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک می گوییم که با ضخیم شدن عضله قلب پیشرفت می کند.تغذیه متعادل و ورزش منظم از این نظر مهم است.به خصوص تمرینات ایزوتونیک را به این معنا توصیه می کنیم.به عبارت دیگر باید ورزش انجام شود. برای افزایش طول عضله، نه ضخیم شدن عضله قلب.

اینها ورزش هایی مانند شنا، دویدن، پیاده روی سریع، دوچرخه سواری هستند. این نوع تمرینات می توانند از حمله قلبی جلوگیری کنند. ما می دانیم که از خطر بیماری قلبی جلوگیری می کند. اما تمرینات با هدف وی گفت: در افزایش توده عضلانی با وزنه زدن، فشار خون افزایش می یابد و خطر حمله قلبی افزایش می یابد.

“در تمام سنین قابل مشاهده است”

حمله قلبی در هر سنی ممکن است رخ دهد. ما این را بیشتر در گروه سنی 18 تا 75 سال می بینیم. یکی از دلایلی که به طور مکرر شاهد حملات قلبی در جمعیت جوان هستیم، گسترش فرهنگ فست فود است. دوم افزایش مصرف سیگار و سیگار است.

فرآورده‌های تنباکو: اخیراً عفونت‌های کووید روی فاکتورهای انعقادی نیز تأثیر گذاشته است که این وضعیت همچنین «باعث افزایش خطر سکته قلبی و مرگ‌های ناشی از حمله قلبی در مرگ‌های ناشی از کووید» شده است.

“میتونی بی صدا سکته قلبی کنی”

علائم حمله قلبی از طیف گسترده ای تشکیل شده است. از یک طرف با چیزی که ما آن را مرگ ناگهانی می نامیم مواجه می شویم و از طرف دیگر ممکن است بیمار واقعاً دچار حمله قلبی خاموش شود. این بیماری به ویژه در بیماران دیابتی و گروه های سنی بالاتر شایع است.

در چنین گروه های بیمار، شریان قلبی عروقی ممکن است مسدود شده باشد، اما فرد متوجه آن نشود، زمانی که به دلایل مختلف با پزشک مشورت می کند، با برخی روش های تصویربرداری یا معاینه فیزیکی می توانیم این وضعیت را تشخیص دهیم.

مراقب انتشار درد در قفسه سینه، پشت، بازوها، شانه ها و فک باشید!

شایع ترین علامتی که بیماران با آن مواجه می شوند درد قفسه سینه است. درد در هر نقطه ای بین فک و ناف ممکن است نشانه ای از حمله قلبی باشد. وقتی این را تعریف می کنیم، بیشتر آن را به صورت دردی تشخیص می دهیم که در دیواره قدی قفسه سینه، پشت، بازوها، شانه ها، فک منعکس می شود. ، ناحیه معده و مری اکثر “حداقل 5 دقیقه طول می کشد. معمولا با تلاش زیاد می شود و با استراحت از بین می رود. در صورت وجود چنین یافته بالینی مراجعه به نزدیکترین پزشک مفید است.”

“ضروری ترین کاری که باید انجام داد این است که آرام بمانید”

اصلی‌ترین کاری که باید در هنگام حمله قلبی انجام داد، حفظ آرامش است، زیرا در موارد استرس، هیجان و ترس، قلب تند می‌شود و حجم کار افزایش می‌یابد. از این نظر، آرامش لازم است. با تماس با 115 و تماس با آمبولانس بحران را کاهش دهید و بحران را مدیریت کنید. از طرف دیگر آسپرین در دسترس است. مانورهایی مانند دراز کشیدن بیمار، بلند کردن پاهای او یا سرفه کردن او.”

“یک بار حمله قلبی احتمال تکرار را افزایش می دهد”

فردی که برای اولین بار دچار حمله قلبی می شود تا 10 سال آینده در گروه بسیار پرخطر قرار می گیرد، پس از حمله قلبی، خطر حملات قلبی مکرر افزایش می یابد. مواجهه با حمله قلبی دوم یا سوم افزایش می‌یابد.

اگر یک بار دچار حمله قلبی شده‌اید.” یا اگر مشخص شد که شریان قلب شما مسدود شده است، در گروه پرخطر قرار دارید. میزان بروز مجدد حمله قلبی در 10 سال آینده می تواند تقریبا 30 درصد افزایش یابد. به عبارت دیگر، خطر حمله قلبی مجدد در 10 سال برای 3 نفر از 10 بیمار مبتلا به حمله قلبی افزایش می یابد. اقدامات موجود برای جلوگیری از این امر وجود دارد.

عوامل خطر را با درمان آنها ممکن است نتوان به طور کامل از بین برد. اگر عوامل خطر را اصلاح و درمان کنید، میزان حمله قلبی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

مراقب هوای سرد و زمان های اولیه باشید!

در مطالعات و اقدامات بالینی، می بینیم که با سردتر شدن هوا در ماه های زمستان، میزان انقباض عروق، که ما آن را اسپاسم عروقی می نامیم، افزایش می یابد. این باعث علائم درد قفسه سینه می شود و بنابراین خطر حمله قلبی را افزایش می دهد.

“استرس یکی از مهم ترین عوامل خطر است”

استرس به تنهایی یک عامل خطر جزئی در مسیر حمله قلبی است، استرس شدید می تواند مشکلات مربوط به تعادل هورمونی را ایجاد کند، ضربان قلب را افزایش داده و باعث تغییر در پاسخ وازوموتور در عروق کرونر شود. استرس مهمترین عامل در مسیر سکته قلبی است.»

“سکته قلبی می تواند باعث بیماری های دیگری نیز شود”

حمله قلبی می تواند به سایر بیماری های مرتبط با قلب نیز منجر شود، به عنوان مثال، حمله قلبی و انسداد قلبی عروقی مربوط به جلوی قلب در صورت عدم درمان در آینده می تواند باعث نارسایی قلبی شود. حمله قلبی نیز می تواند باشد. یکی از عوامل بروز برخی بیماری های دریچه قلب است.

“ما می توانیم خطر سکته قلبی را از قبل تعیین کنیم”

با توسعه فناوری، روش های تصویربرداری در دسترس تر و ارزان تر شده اند، ما می توانیم خطر حمله قلبی را از قبل تعیین کنیم. به خصوص با گسترش گسترده با استفاده از آنژیوگرافی توموگرافی، وجود بیماری عروقی تقریباً تا 100 درصد افزایش می یابد. با دقت بالایی قابل تشخیص است.

البته این به ما کمک می کند تا خطر سکته قلبی را تشخیص داده و از آن جلوگیری کنیم.

البته روش های تصویربرداری عوارضی نیز دارند. و عوارض جانبی از آنجایی که اینها روشهای تصویربرداری با استفاده از پرتو هستند، ما آنها را بر روی همه انجام نمی دهیم، بیماران را بر اساس عوامل خطر آنها انتخاب می کنیم، به عنوان مثال، بیماران مبتلا به درد قفسه سینه آتیپیک دیابتی، افراد سیگاری شدید، افراد با سابقه خانوادگی بیماری. ، افراد زیر 65 سال سن عامل مهمی است زیرا در سنین بالای 65 سال شاهد کلسیفیکاسیون زیادی به خصوص در عروق کرونر هستیم.

کلسیفیکاسیون در عروق قلب تشخیص را دشوار می کند. در افراد با این وضعیت از روش هایی مانند روش های پزشکی هسته ای یا روش های اکوکاردیوگرافی دارویی یا ام آر آی قلب استفاده می شود. ما همچنین می دانیم که اخیراً پیشرفت هایی در دستورالعمل های بهداشتی در سراسر جهان برای درمان افراد دارای عوامل خطر ایجاد شده است.

“هوش مصنوعی در تعیین عوامل خطر در دستور کار قرار دارد”

هوش مصنوعی در تعیین عوامل خطر نیز در دستور کار قرار دارد. ما ممکن است در 10 سال آینده به طور مکرر از هوش مصنوعی در روش های تصویربرداری استفاده کنیم. اما اکنون روش های الکتروکاردیوگرافی مجهزی وجود دارد که از هوش مصنوعی استفاده می کند. این روش ها همچنین برای تعیین خطر حمله قلبی و انسداد قلبی عروقی استفاده می شود. ما با آن مواجه خواهیم شد. استفاده از هوش مصنوعی به این معنا در دوره آینده بسیار مکرر است.