نشریه الکترونیکی ائل اوبا

و من آیاته خلق السّموات و الأرض و اختلاف ألسنتکم و ألوانکم إنّ فی ذلک لآیات للعالِمین

میوه گل نسترن گیاه دارویی که از دیابت جلوگیری می کند


لینک مطلب : http://eloba.ir/?p=8634

میوه گل نسترن (ایت بورنو) که سرشار از ویتامین C است و سیستم ایمنی را تقویت می کند برای دیابت مفید است.

دمنوش میوه گل نسترن (ایت بورنو) را می توان برای جلوگیری از اسهال و معده درد نیز تهیه کرد. گل نسترن (ایت بورنو) که در نواحی مدیترانه رشد می کند و عفونت را متوقف می کند چه فوایدی دارد؟

در طب جایگزین، میوه گل نسترن (ایت بورنو) کلسترول را متعادل می کند. دستگاه گوارش را تنظیم می کند و از قلب محافظت می کند.

در طب جایگزین، میوه گل نسترن (ایت بورنو) به عنوان یک درمان طبیعی برای انواع مشکلات سلامتی از جمله:

آرتروز

کمر درد

یبوست

دیابت

اسهال

سنگ کیسه صفرا

نقرس

زخم ها

عفونت های دستگاه ادراری

همچنین ادعا می شود که میوه گل نسترن سیستم ایمنی را تقویت می کند، گردش خون را بهبود می بخشد، التهاب را کاهش می دهد و حتی از بیماری قلبی جلوگیری می کند.

برخی از این ادعاها بیشتر از سایرین توسط تحقیقات پشتیبانی می شوند.

آرتروز

تعدادی از مطالعات نشان داده اند که میوه گل نسترن ممکن است به درمان علائم استئوآرتریت (“آرتریت ساییدگی”) و آرتریت روماتوئید (یک شکل خودایمنی از آرتریت) کمک کند.

در مطالعه‌ای که در سال 2005 در مجله روماتولوژی اسکاندیناوی منتشر شد، محققان گزارش دادند که مکمل روزانه 5 گرم میوه گل نسترن باعث کاهش درد آرتروز و نیاز به داروی مسکن پس از سه هفته استفاده از دارونما می‌شود.

علاوه بر این، یک مطالعه در سال 2010 در Phytomedicine نشان داد که مکمل‌های میوه گل نسترن  عملکرد فیزیکی را در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید بهبود می‌بخشد، اما برای تسکین درد چندان موثر نیست.

بیماری قلبی

بر اساس یک مطالعه کوچک در مجله اروپایی تغذیه بالینی، گل نسترن ممکن است به پیشگیری از بیماری قلبی در افراد چاق کمک کند. برای این مطالعه، به 31 نفر با شاخص توده بدنی (BMI) بالای 30 یک تونیک روزانه حاوی پودر گل نسترن یا دارونما داده شد.

پس از شش هفته، گروه گل نسترن نسبت به گروه دارونما بهبود بیشتری در نشانگرهای بیماری قلبی (از جمله فشار خون سیستولیک و سطح کلسترول) نشان داد. از سوی دیگر، هیچ افزایشی در التهاب عروقی و کاهشی در فشار خون دیاستولیک مشاهده نشد.

دیابت

تحقیقات اولیه نشان می دهد که میوه گل نسترن ممکن است به پیشگیری از دیابت نوع 2 کمک کند، به ویژه در افرادی که عوامل خطر مانند چاقی و فشار خون بالا دارند.

این به تنهایی باعث افزایش ذخایر ویتامین C می شود! هر یک از آنها در برابر بیماری ها محافظت می کند.

به گفته محققان، میوه گل نسترن توانست سطح قند خون را عادی کند و کلسترول را تحت کنترل نگه دارد. این فرضیه وجود دارد که ترکیبات موجود در گیاه باعث تحریک رشد سلول های بتا مسئول تولید انسولین در لوزالمعده می شود.

مشکلات گوارشی

میوه گل نسترن برای نسل‌ها برای درمان اسهال، زخم معده و سایر مشکلات گوارشی مورد استفاده قرار گرفته است. شواهد فزاینده ای وجود دارد که نشان می دهد این درمان عامیانه ممکن است واقعاً کار کند.

بر اساس یک بررسی در سال 2017 از دانشگاه ساراگوزا در اسپانیا، به نظر می رسد میوه گل نسترن انقباض ماهیچه های روده را تقریباً به همان اندازه مؤثر داروهای مورد استفاده برای درمان اسهال کند می کند.

میوه گل نسترن همچنین با تغییر تعادل pH در معده، خطر ابتلا به زخم را کاهش می دهد. با انجام این کار، می تواند یک محیط تقریبا مخرب برای هلیکوباکتر پیلوری (H. pylori) ایجاد کند، باکتری که تا حد زیادی مسئول ایجاد زخم است. برای تایید این نتایج به تحقیقات بیشتری نیاز خواهد بود.

طبق بررسی سال 2017 از دانشگاه ساراگوزا در اسپانیا، میوه گل نسترن سرشار از آنتی اکسیدان است.

آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از آسیب سلولی ناشی از مولکول هایی به نام رادیکال های آزاد محافظت یا کاهش می دهند. مصرف غذاها و نوشیدنی های غنی از آنتی اکسیدان ها در برابر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 محافظت می کند.

در یک مطالعه بر روی محتوای آنتی اکسیدانی شش عصاره میوه، میوه گل نسترن دارای بالاترین ظرفیت آنتی اکسیدانی است. به طور خاص، حاوی سطوح بالایی از پلی فنول ها، کاروتنوئیدها و ویتامین های C و E است که همگی دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی هستند.

میوه گل نسترن همچنین با تغییر تعادل pH در معده، خطر ابتلا به زخم را کاهش می دهد. با انجام این کار، می تواند یک محیط تقریبا مخرب برای هلیکوباکتر پیلوری (H. pylori) ایجاد کند، باکتری که تا حد زیادی مسئول ایجاد زخم است. برای تایید این نتایج به تحقیقات بیشتری نیاز خواهد بود.

مقدار این آنتی اکسیدان ها در میوه گل نسترن بسته به گونه گیاهی، زمان برداشت و ارتفاعی که گیاه در آن رشد کرده است می تواند بسیار متفاوت باشد. جالب توجه است که گیاهان از ارتفاعات بالاتر سطح آنتی اکسیدان بیشتری دارند.

علاوه بر این، تحقیقات نشان می دهد که میوه گل نسترن خشک شده ممکن است آنتی اکسیدان کمتری نسبت به انواع تازه داشته باشد.

شما می توانید با استفاده از میوه گل نسترن تازه به جای میوه خشک آن یا چای کیسه ای، آنتی اکسیدان بیشتری دریافت کنید، زیرا میوه گل نسترن را می توان با هر یک از آنها تهیه کرد.

ممکن است از یک سیستم ایمنی سالم حمایت کند

یکی از چشمگیرترین فواید میوه گل نسترن این است که حاوی غلظت بالایی از ویتامین C است. اگرچه مقدار دقیق آن بسته به گیاه متفاوت است، اما نشان داده شده است که میوه گل نسترن دارای بالاترین میزان ویتامین C در بین تمام میوه ها و سبزیجات است. ویتامین C نقش های مهمی در سیستم ایمنی شما ایفا می کند، از جمله:

تحریک تولید گلبول های سفید خون به نام لنفوسیت ها که از بدن شما در برابر عفونت محافظت می کنند

افزایش عملکرد لنفوسیت ها

کمک به حفظ سد محافظ پوست شما در برابر عوامل بیماری زا خارجی

علاوه بر ویتامین C، میوه گل نسترن01 حاوی سطوح بالایی از پلی فنول ها و ویتامین های A و E است که همگی به تقویت و محافظت از سیستم ایمنی شما کمک می کنند.