ماست با حرارت دادن شیر و افزودن مخمر به دست می آید که در عرض چند ساعت منعقد و جامد می شود و محتوای غذایی آن افزایش می یابد.
به لطف باکتری های لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلوس موجود در مخمر ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند. این باعث می شود شیر غلیظ شود و طعم ترش به خود بگیرد. و البته، به لطف باکتری های اسید لاکتیک، اثر فیزیولوژیکی اساسی را که در فواید سلامتی آن نهفته است، فراهم می کند.
علاوه بر این، ماست خانگی برای سلامتی ما مفید است زیرا سرشار از پروتئین حیوانی، چربی اشباع شده سالم، کلسیم، منیزیم و مواد معدنی پتاسیم، ویتامینهای D، B2 و B12 و اسید لاکتیک است. 1 کاسه کوچک ماست که کالری کمی دارد اما ارزش غذایی بالایی دارد، تقریباً 145 کالری دارد.
برخی از عادات غذایی که به زندگی روزمره خود اضافه می کنیم، سلامت ما را بهبود می بخشد.
یک کاسه ماست خانگی در روز بدن ما را با مواد معدنی و ویتامین ها مناسب نگه می دارد و روغن زیتون از سلامت قلب و معده ما محافظت می کند.
نان های بدون گلوتن آنقدرها هم که ما فکر می کنیم بی گناه نیستند. می تواند باعث افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت شود.
مطالب جالب
دست از خوردن نارنگی ترش بردارید! ما سال هاست که بدون اینکه بدانیم با سلامتی خود بازی می کنیم.
8 پیشنهاد موثر برای داشتن مغزی سالم
اگر به خرما لیمو اضافه کنید چه اتفاقی می افتد؟