زنجبیل سرشار از ویتامین C است. زنجبیل به ویژه برای حالت تهوع در دوران بارداری مفید است. پس فواید زنجبیل چیست؟
زنجبیل دوستدار معده سلول های سرطانی را سرکوب می کند. زنجبیل که موضوع تحقیقات علمی است در بسیاری از زمینه ها استفاده می شود.
در اینجا اثرات زنجبیل در درمان بیماری ها را ذکر میکنیم…
طبق مطالعات علمی، فواید زنجبیل برای بدن انسان بی پایان است…
زنجبیل اخیراً در بسیاری از مکان ها به ویژه در ماه های زمستان استفاده می شود.
زنجبیل که می تواند هم به عنوان ادویه و هم به عنوان گیاه دارویی مورد استفاده قرار گیرد، در سراسر جهان بسیار محبوب است.
زنجبیل که می تواند به صورت خام یا پخته مصرف شود، به شکل های تازه، خشک و پودری موجود است.
می تواند از استفراغ و تهوع جلوگیری کند
متخصصان اشاره می کنند که زنجبیل ممکن است در برابر حالت تهوع و استفراغ نیز مفید باشد و توجه را به موارد زیر جلب می کنند:
ثابت شده است که مصرف روزانه 1 گرم زنجبیل از حالت تهوع و استفراغ جلوگیری می کند و در درمان سرگیجه نیز موثر است.
وقتی مطالعات بررسی می شود، ثابت می شود که استفاده از زنجبیل در دوران بارداری تاثیر منفی بر روی نوزاد ندارد و در پیشگیری از تهوع و استفراغ زودهنگام بسیار موثر است.
با این حال، مشورت با پزشک برای تعیین دوز هنگام استفاده از آن در دوران بارداری مفید است.
ممکن است عوارض جانبی در درمان سرطان را کاهش دهد
از سوی دیگر، کارشناسان در مورد رابطه زنجبیل و سرطان اطلاعات زیر را به اشتراک گذاشتند:
مشاهده شده است که زنجبیل عوارض ناشی از روش های درمانی مختلف مانند شیمی درمانی و رادیوتراپی در درمان سرطان را کاهش می دهد. مشاهده شده است که اثر محافظتی در برابر سمیت اندام های مرتبط با شیمی درمانی دارد، به لطف جینجرول و شوگاول موجود در آن اثر ضد سرطانی دارد و رشد سلول های سرطانی را سرکوب می کند.
در یک مطالعه، مشاهده شد که 530 میلی گرم کپسول زنجبیل که قبل از شیمی درمانی داده می شود، حالت تهوع ناشی از شیمی درمانی را کاهش می دهد.
اثر ضد باکتریایی دارد
در حالی که بیان شد که اثر ضد باکتریایی زنجبیل در مطالعات به اثبات رسیده است، موارد زیر شامل می شود:
مشاهده شده است که اثر ضد میکروبی زنجبیل با افزایش دوز افزایش می یابد، بنابراین به طور سنتی همراه با عسل در درمان سرماخوردگی و آنفولانزا استفاده می شود.
مطالعات دیگر مشاهده کرده اند که زنجبیل به طور قابل توجهی سطح کلسترول پلاسما و LDL را کاهش می دهد و به طور قابل توجهی درد زانوهای مبتلا به آرتروز را کاهش می دهد. از آنجایی که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است، اثر مثبت آن بر آرتروز و اختلالات اسکلتی عضلانی مشاهده شده است.
مصرف آن برای بیماران مبتلا به سنگ کیسه صفرا یا در معرض خطر خونریزی (خونریزی) زیر نظر پزشک توصیه می شود. علاوه بر این، بسیاری از مطالعات ثابت کرده اند که استفاده از 2 تا 4 گرم زنجبیل در روز می تواند درد عضلانی مربوط به ورزش را تسکین دهد و از از دست دادن عضلات جلوگیری کند.
مشاهده شده است که در صورت مصرف در دوزهای بسیار بالا باعث درماتیت و اختلالات ریتم قلب می شود، اما در صورت مصرف در دوزهای معمولی عوارض جدی ندارد و ممکن است عوارضی مانند سوزش سر دل و اسهال ایجاد کند. مقدار توصیه شده مصرف روزانه زنجبیل 1-2 گرم پودر زنجبیل در روز است. برای چای زنجبیل مصرف روزانه 2 فنجان توصیه می شود.
More Stories
فرمول زندگی 100 ساله
بیماری سلیاک ممکن است به دلیل عوامل ژنتیکی رخ دهد
افرادی که هرگز نباید شاه بلوط مصرف کنند! فریب بو و طعم آن را نخورید.