قوام مناسبی دارد، سینه مرغ نرم است و دسری است که به خوبی با چای میتوان مصرف کرد. برای به دست آوردن قوام سینه مرغ، باید دستور العمل گام به گام را دنبال کنید.
پس چگونه سینه مرغ خوشمزه درست کنیم؟
آیا می دانید چگونه سینه مرغ درست کنید؟ چگونه سینه مرغ درست کنیم که دوباره و دوباره امتحان کنید؟
امروزه سینه مرغ به شکل اصلی خود فقط در ترکیه زنده مانده و با گوشت مرغ تهیه می شود. دستور تهیه سینه مرغ نرم همراه با چای
وقتی در سال 1831، کومودور دی کی، پزشک نیروی دریایی ایالات متحده به ترکیه آمد، یکی از کسانی بود که سینه مرغ را جالب دید و آن را دوست داشت. کی که این دسر را در شامی که استاد بندر داده بود خورد، اظهار داشت که این دسر فوق العاده است که باید در غذاهای غربی معرفی شود.
سرویس دهی: 4 تا 6 نفر
آماده سازی ; زمان نگهداری: بیش از 1 ساعت
زمان پخت: 40 + 10 دقیقه
دستور العمل سینه مرغ
مواد:
با اندازه لیوان آب 200 میلی لیتری;
نیم سینه مرغ 200 گرم
5 لیوان شیر
1 لیوان شکر گرانول
2 تکه کوچک صمغ ماستیک
نصف لیوان نشاسته ذرت
آرد برنج نصف لیوان
3/4 فنجان آب، 150 میلی لیتر
بر فراز؛
1 قاشق غذاخوری دارچین
تهیه دسر سینه مرغ:
سینه مرغ را بشویید و در قابلمه بگذارید و آب را به اندازه چهار انگشت اضافه کنید و حدود 40 دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شود (20 دقیقه جوشاندن در زودپز کافی است).
سینه مرغ پخته شده را به الیاف بسیار نازک برش دهید.
روی آنها آب جوش بریزید و همین کار را 5 بار هر 15 دقیقه تکرار کنید تا بوی مرغ از بین برود.
آن را 3 بار به مدت 15 دقیقه در آب سرد خیس کنید و خوب فشار دهید و کنار بگذارید.
شیر و شکر و صمغ ماستیک را در قابلمه ای بریزید و بگذارید با حرارت ملایم بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود.
در همین حین نشاسته و آرد برنج را در ظرفی با هم مخلوط کرده و آب را به آرامی اضافه کرده و هم می زنیم تا به حالت دوغاب درآید.
جوشاندن شیر ; یک ملاقه از مخلوط شکر را به مخلوط نشاسته اضافه کنید و سریع مخلوط کنید و با همزن دستی به هم زدن ادامه دهید و به آرامی به مخلوط شیر که با حرارت ملایم به جوشیدن ادامه می دهد اضافه کنید.
حدود 5 دقیقه و مدام هم بزنید تا به قوام پودینگ برسد.
اجاق را خاموش کنید و یک ملاقه از پودینگ را داخل گوشت مرغ خرد شده بریزید و مخلوط کنید.
اجاق را دوباره روی حرارت ملایم روشن کنید و مخلوط مرغ را به پودینگ اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت یکدست برسد.
اجاق گاز را خاموش کنید و در حالی که هنوز داغ است در کاسه ها تقسیم کنید. وقتی سرد شدند روی آنها دارچین بپاشید و در یخچال بگذارید. وقتی کاملا خنک شد سرو کنید.
در پناه عشق و سلامت باشید…
مطالب مرتبط
سولو کوفته
مینی پنکیک صبحانه
قوزو موتانجانا