ائل اوبا – از جمله جریانات در حال گسترش در جامعه ایرانی افزایش فعالیت باستان گرایی با محوریت کوروش هخامنشی تحت لوای صاحبان اتاق فکر صهیونیستی است ، با این هدف که در مبانی و ارزش های جامعه اسلامی خلال ایجاد کنند.
از جمله بسترهای ضد اسلامی طرح باستان گرایی از سوی معاندین تبلیغ آیین زرتشتی گری و پیوستن تفاله های رژیم سابق با پوشش میهن دوستی و باستان گرایانه است و این مجال را برای جمع کردن و جذب جوانان مغتنم شمرده اند.
برخی گروه های زیرزمینی پیرو خط فکر غربی – صهیونیستی با رویکردی قومیت ستیزانه و با اهدافی کاملا دیکته شده در حال ترویج جریانات مسموم باستان گرایی بر علیه اهداف عالیه اسلام اند و آثار آن در تجمع روز هفتم آبان که به روز بزرگداشت کوروش معروف گشته قابل لمس است.
این جریانات مهندسی شده چندی است در سایه بی خبری و سکوت مسئولان کشور به صورت عمومی و یا زیر زمینی به توزیع اقلامی چون کارت پستال ، گردنبد ، نمادهای اهورا مزدا ، علائم و نشان های باستانی ، کتب و … می کنند. حتی دیده شده برخی از این اقلام برای ترویج تفکر باستان گرایی و بالاخص دعوت مردم به آیین آتش پرستی با بهانه تاریخ و تمدن پرشکوه ایران به رایگان در اختیار آنان قرار گرفته است.
از جمله اهداف دنبال شده ازسوی این جریانات تغییر عواطف و احساسات ، فکر و اندیشه و باور و ارزش ها و آرمان های جامعه اسلامی است. آنان با منسوب کردن جملات دروغین به کوروش هخامنشی و تحریف واقعیات تاریخی از احساسات و روحیه عدالت خواه و قهرمان دوستانه جوانان سو استفاده کرده و از آن در جهت پیشبرد اهداف و مقاصد شوم خود استفاده ابزاری می کنند.
مطالب جالب
آذربایجان برای ارمنیهای ساکن قرهباغ 40 تن آرد ارسال کرد
یونسکو حماسه ماناس را میراث مشترک بشریت اعلام کرد
نسخه خطی قرن هفدهم درباره امیر تیمور در تاجیکستان کشف شد